Pravilnik o zasebnosti

V Zavodu za šport, turizem in prosti čas Sežana, Kosovelova ulica 1c, SI - 6210 Sežana, ID za DDV: SI27406199, Matična številka: 130583200 (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uredbo GDPR in to izjavo, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.
 

  • Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje e-novic o dogodku Malega kraškega maratona in ostalih dogodkov, ki jih prireja upravitelj, do dvakrat (2) mesečno.
  • Vaše osebne podatke bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja.
  • Vaše osebne podatke ne bomo posredovali tretjim osebam.

Osebni podatki, ki jih upravitelj pridobi, so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • IP naslov, iz katerega uporabniki dostopajo do spletnega mesta.

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno.

Upravitelj lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Upravitelj podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

Podatki, ki jih upravitelj zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih e-sporočili. Ob odjavi bomo vaše osebne podatke premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili neomejeno oz. do preklica privolitve uporabnika.
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@kraskimaraton.si.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@kraskimaraton.si.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@kraskimaraton.si.

Več informacij:
Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana
Kosovelova ulica 1c
SI - 6210 Sežana
info@sport-sezana.com

Datum objave: 18. maj 2018

Tekaška prireditev
Tekaški pozdrav jeseni na Krasu
Tekaški pozdrav jeseni na Krasu
Sežana, 10. november 2018