Otroški program

Otroški teki

Preživite z nami eno zabavno in zdravo dopoldne, ki bo pravi uvod v tople pomladne dni, ki prihajajo. V sklopu 20. Malega kraškega maratona bo potekal poSKOKčev tek za predšolske otroke, poSKOKčev tek za šolske otroke, Mini maratonček ter Mladi kraški maraton. Dobimo se v nedeljo, 22. 3. 2020, od 8.30 ure dalje na stojnici »Otroški teki« na prireditvenem prostoru poleg Kosovelove ulice. Vse starše predšolskih otrok naj opomnimo, da se na teku lahko pridružijo svojim otrokom (predšolski) in jih spremljajo.

Tek je za vse otroke brezplačen. Otroci prejmejo: kuverto s štartno številko in majico ter v cilju spominsko medaljo. Obvezna je predprijava na spletni strani do PETKA 20. 3. 2020 do 20 ure! Za otroke, ki NE bodo prijavljeni, žal ne bo mogoče zagotoviti kuverte s štartno številko in majico.

PROGRAM:

   
08:30-10:00 Prevzem štartnih številk otroški teki
09:30 Ogrevanje otroški teki
09:40 Mladi kraški maraton (1600 m) - tek za šolske otroke od 7. do 9. razreda
10:00 Mini maratonček (900 m) - tek za šolske otroke od 4. do 6. razreda
10:15 poSKOKčev tek za šolske otroke (prva triada - 550 m)
10:25 poSKOKčev tek za predšolske otroke (400 m)

TRASE

Športni vrtec

Za otroke tekačev bo zagotovljeno brezplačno varstvo s športnim programom. V varstvo se lahko prijavijo otroci rojeni leta 2016 in starejši.  Otroke bomo povabili tudi na Otroški tek, zato naprošamo starše da otroke, ki bodo tekli posebej prijavite še na otroški tek - prijavnica! Kuverto s štartno številko bodo otroci prejeli v varstvu!

Naprošamo starše, da otroka oddate v varstvo do 9:45, saj bomo le tako lahko zagotovili, da bodo tudi otroci z otroškega varstva pravočasno in mirno na startu otroških tekov.

V kolikor pa boste otroka na  teku spremljavi vi, potem otroka oddajte v varstvo po zaključenih otroških tekih v srednješolsko športno dvorano!

 

Varstvo bo organizirano v srednješolski športni dvorani (poleg dvorane, kjer bo potekal prevzem startnih številk); vrata bo odprl ob 9.00 uri in jih zaprl ob 13.30 uri. Za varstvo in športno animacijo bodo skrbeli učitelji in vaditelji ŠD Poskokec.

Otroci bodo v varstvu dobili sadno malico in vodo.

Prijava otroka je obvezna do SREDE, 18. 3. 2020 v spletnem obrazcu!

Slika vhoda v varstvo:

Vhod v vrtec

Tekaška prireditev
Tekaški pozdrav jeseni na Krasu
Tekaški pozdrav jeseni na Krasu
Sežana, 7. november 2020