Kje?

kjerkoli, kadarkoli
(kjer vam je najljubše)

Kdaj?

nedelja, 14. 6. 2020

Na virtualnem Malem kraškem maratonu lahko sodeluje vsak, ki je sposoben preteči ali prehoditi v kosu vsaj kakšen kilometer, progo si določite sami.
Ker nekateri med vami, ki bi radi sodelovali tudi virtualnem Malem kraškem maratonu v nedeljo nimate možnosti za svojo virtualno doživetje, smo se odločili, da lahko tečete kadarkoli želite med 12. 6  in 16. 6. 2020.

Vse od petka, 12.6., do torka, 16.6. se nam lahko pridružiš in z nami na daljavo odtečeš tek, ki je zahvala vsem vam, dragi podporniki Malega kraškega maratona.

V nedeljo, 14.6., ob 18:30 bodite z nami V ŽIVO, pridružite se nam na SPORTKLUB 1 ter na naših socialnih omrežjih - Facebooku in Instagramu, prav tako v nedeljo ob 18:30.

Ob prijavi si tekač zagotovi:

- kamnito medaljo (prvih 500),
- bon za popust v Hervisovih trgovinah,
- sodelovanje v naključnem žrebu za bogate nagrade.

Ob prijavi dobi tekač na elektronski naslov unikatno povezavo za nalaganje pretečene trase, na povezavi tekač posreduje:

· Datoteko GPX
· Zajem zaslona, kjer je vidna trasa in rezultat (JPG, PNG)
· Povezavo do javno dostopne trase na spletu

Tečemo za dober namen.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo THSN ali THSN5 na številko 1919 in prispevali boste 1 ali 5 EUR za otroke in družine v stiski. V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje.

*Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T2 ter Telemacha.

Več informacij:  https://www.generali.si/the-human-safety-net-thsn-

 

Na vpisan e-naslov boste prejeli potrditveno e-sporočilo, z unikatno povezavo za urejanje vaše prijave in možnostjo, da naložite vaš rezultat (gpx, jpg, png ali povezavo do trase).

Rezultat lahko prijavite v katerikoli aplikaciji, ki jo uporabljate (Strava, Garmin, Polar, Zwift, Fitbit, Nike, Mapmyrun, Endomondo...) in iz katere lahko izvozite podatke (gpx), pošljete povezavo do trase ali zajamete posnetek zaslona (jpg, png). Pri oddaji rezultatov računamo na poštenost vsakega udeleženca.

Število prijav je omejeno na 500.

Več informacij

info@kraskimaraton.si
+386 (0)5 730 14 80
+386 (0)40 848 151(informacije o prijavi)