Aktualno

AVTODOMI

S svojimi avtodomi lahko prenočite na lokacijah v Sežani (GPS: N: 45.709722, E: 13.876406) ali v idilični vasici Štorje (GPS: N: 45.737379, E: 13.926992).

Za več informacij smo vam na voljo na TIC Sežana: tic.sezana@visitkras.info, 05 7310 128

 

Dvig štartnih številk v Ljubljani in Kopru

Predčasni prevzem štartnih številk za 19. mali kraški maraton - da se boste izognili gneči pred štartom Malega kraškega maratona, vam v sodelovanju s Hervis Sports Slovenija letos omogočamo prevzem štartnih številk v dveh njihovih poslovalnicah.
 

  • Hervis Ljubljana Citypark - Petek, 22. 3. 2019, med 10.00 in 18.00
  • Hervis Koper Planet Tuš - Sobota, 23. 3. 2019, med 10.00 in 18.00

Dvig štartne številke je možen z osebnim dokumentom oz. z računom, ki ste ga prejeli na e-naslov.

Kras prihaja v Ljubljano

V soboto, 9. marca, vas vabimo na brezplačni skupinski tek, na 4. skupinski tek KRASNI TEK. Tokrat smo združili moči s Pripravami LJMARATON in skupaj bomo odtekli KRASNI TEK.

Vreme bo, pršut tudi, srčna in predana ekipa tudi, fotograf tudi, skratka, na polno. Za tekaško presenečenje bo poskrbel Hervis – podelili bomo 2 štartnini za Mali Kraški Maraton.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju (pri hlodih, klopcah). Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov. Tekli bomo v dveh skupinah, skupina 7 km bo tekla v tempu okoli 6.30 – 7.00 min/km, skupina 12 km (ali še kakšen dodatek) pa v ritmu okoli 5.45 - 6.00 min/km. Slednja skupina bo šla na vrh Ljubljane med graščake in kraljične. Atraktivno plesno ogrevanje nas čaka po dveh uvodnih kilometrih.

Na Krasnem teku bomo okušali kraško burjo, slast lokalne kulinarike. Skupaj bomo soustvarjali čudovito doživetje in sobotno dopoldne bo popolno.

Se vidimo v prestolnici!

Maratonska univerza

#KRASni tek - KRASni trening za Mali kraški maraton.

Za nami je že prvi Krasen trening, krasni ljudje, krasno vreme, krasna lokacija.
Hvala vsem, ki ste bili z nami na 1. KRASNEM treningu za Mali kraški maraton v Portorožu 6. januarja.

 Se vidimo 3. februarja na Krasnem treningu v Sežani!

Zadnji trening pred Malim kraškim maratonom pa bo 9. marca v Ljubljani.

Družabni tekaški treningi so priložnost za sproščen trening, na katerem se vsak udeleženec samostojno razvrsti v skupino sebi primernih tekačev, s katerimi bo lahko tekel zanj primerno hitro in daleč. Na zbornem mestu bomo začeli skupno ogrevanje z razteznimi vajami. Tekači bodo med tem uvodnim delom dobili tudi dodatne nasvete za boljši tek. Potem se bomo razvrstili v skupine. Vsako od teh skupin bo v dogovorjenem tempu vodil prostovoljni tekač. Vsak udeleženec na treningu je odgovoren in primerno skrbi za svoje zdravje, se drži pravil varne udeležbe v prometu. Previden je pri prečkanju ceste.

Udeleženci bodo prejeli darilo, okrepčilo in seveda pridih KRASA ne bo manjkal.

Pridite in brezplačno preizkusite tekaški trening.

 

 

19. Mali kraški maraton | Official Aftermovie
24. apr. 2019
18. Mali kraški maraton
11. mar. 2019